• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 In The Ring

Σπάρινγκ παρτενέρ: Ο Usyk εστιάζει στην τεχνική, όχι στο μέγεθος

05.04.2019

 

 

Ο ενοποιημένος ημιβαρέων βαρών πρωταθλητής Oleksandr Usyk ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα βαρέων βαρών.

 

Μετά την ενοποίηση των WBA, WBO, IBF, και IBF τίτλων πέρυσι, ο Usyk θα ήθελε τώρα να κατακτήσει την βαρέων βαρών κατηγορία.

 

Ο Usyk εργάζεται με τον Fabio Wardley ως ταίρι στο σπάρινγκ, για να προετοιμαστεί για τον προγραμματισμένο αγώνα με τον βαρέων βαρών βετεράνο Carlos Takam τον Μάιο, πιθανώς στο Σικάγο.

 

Ο Wardley βοήθησε τον Usyk να προετοιμαστεί για τη νίκη του με τον Tony Bellew τον Νοέμβριο.

 

Τώρα βοηθάει για άλλη μία φορά τον Usyk να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τον Takam.

 

«Κοιτάξτε ξεκινάμε πάλι, επιστρέφουμε και κάνουμε ξανά δουλειά, και άρπαξα την ευκαιρία», δήλωσε ο Wardley στο Sky Sports.

 

«Είναι εξαιρετικός. Είναι το ίδιο όπως και πριν. Αυτός και η ομάδα του είναι απλά μία καταπληκτική ομάδα ανθρώπων. Είναι πολύ φιλόξενοι, σε προσέχουν, και εκτός από αυτό, είναι πολύ εντάξει, εύθυμοι άνθρωποι. Πάντα γελάμε λίγο και κάνουμε αστεία.

 

«Κάνουμε σπάρινγκ τρεις φορές την εβδομάδα. Είμαι εγώ και άλλοι δύο παρτενέρ στο σπάρινγκ, που πραγματικά τον πιέζουμε. Συνολικά, έχω κάνει σπάρινγκ 40 γύρους περίπου. Φαίνεται λίγο πιο παχύς. Έχει γεμίσει λίγο, αλλά νομίζω ότι παρόλο που ανεβαίνει στα βαρέων βαρών, ξέρει τι είδους μαχητής είναι.

 

«Δεν προσπαθεί να πάρει όγκο σε μεγάλο βαθμό, να πάρει ένα τεράστιο ποσό βάρους, και να γίνει μία επιβλητική φιγούρα έτσι. Ξέρει το παιχνίδι του, ξέρει τον εαυτό του, και ξέρει το στυλ του και πώς το σώμα του θα πρέπει να είναι και τι σχήμα θα πρέπει να είναι για να πάρει αυτό που θέλει. Μοιάζει λίγο πιο παχύς και λίγο μεγαλύτερος, το οποίο είναι πολύ καλό, γιατί προφανώς θα το χρειαστείς αυτό σε αυτή την κατηγορία, αλλά διατηρεί ακόμα τον ίδιο αριθμό χτυπημάτων, και το ίδιο είδος ενέργειας που φέρνει σε κάθε αγώνα που έχει δώσει.»


Φωτο: WBSS

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload